Kimchi valmistamise töötuba

Korraldame Kimchi valmistamise töötoa, kus näitame sulle, kuidas saad ise valmistada seda mahlakat, tuld ja särtsu täis hoidist. Kui esimene kimchi tegu tehtud, siis näed kui lihtne on seda valmistada ja sul on võimalust aastaringselt seda bakteritest pakatavat Kimchit ise teha. Kimchi aitab lisaks ka toita soolestikus elutsevaid Sulle tervist toovaid baktereid ja aitab luua omakorda suurema heade mikroobide mitmekesisuse. Kimchisse tekib ka häid ensüüme, pärmilisi, toitaineid. Kimchisse lisatavad vürtsid aitavad omakorda aktiveerida soolestiku töö ja läbi selle parema keha enda ensüümide tootmise. 

Mis oskus saab hetkel enne viirusperioodi veelgi parem olla!?

Oleme teinud kimchit juba päris mitu aastat ning nüüd oleme valmis koos sinuga töötuba tegema.

29,00 €

Üle 60€ ostu puhul on TASUTA TRANSPORT Itella SmartPost pakiautomaati!
Info

Kuidas töötuppa saab:
1. OSTA endale töötoa pääse
2. Seejärel registreeri ennast SIIN osalejaks. Kui sa ennast osalejaks registreerida ei saa, siis järelikult on kõik kohad täis ning saad osaleda zoomi kaudu.

Toimumise aeg: 28.09.2023 kl 17:30 - 19:30
Toimumise koht: R. Tobiase 7 Tallinn. Sel korral on võimalik osaleda ka zoomi kaudu.

Mida töötoas räägime:
– õpid uusi oskusi ning kui asi käpas, siis oskad oma maitse järgi Sulle sobivaima maitse välja timmida
– Õpid tundma kääritamise kunsti ja selle kasulikkust prebiootikumina
– Saad toimiva kimchi retsepti
– valmistad endale purgi kimchit koju kaasa võtmiseks

Koha peal töötoas osalemiseks on oluline eelnev registreerimine. Töötuba toimub väikeses hubases kontoris, seega osalejate arv on piiratud

Kui sa soovid meie juures läbi viidava töötoaga ühineda, siis KIIRUSTA, sest töötoa viime läbi väikeses rühmas, maksimaalselt kuni 7 inimest.

PS!  Juhul, kui soovid töötoast osta ka kimchi jaoks vajalikku Gochugarut, siis anna sellest varakult teada, siis oskame seda Sinu jaoks varuda.

Kimchi töötuba viib läbi Küllike Põlma. Küllike on üks Säsi Pruulikoja loojatest ning on saanud oma fermenteerimise alased teadmised erinevate teadlaste sh Kanada ühe suurima pruulikoja asutaja mikrobioloogist käe all. 

Töötoast saad kaasa: toimiva kimchi retsepti ja juhendi koduseks valmistamiseks.

Kõik töötoas osalejad saavad liituda privaatse Facebook grupiga, kus pakume tuge kombucha ja kimchi valmistamise teemal ka edaspidiselt.

  • ©Haerm.ee | Kõik õigused kaitstud 2024
  • Kodulehekülje sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes muul viisil ja kohas ilma Härm OÜ kirjaliku loata. Avalikustamisel peab säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks.